Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lens interface'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cinematography Forums
    • General Discussion
    • News & Press Releases
    • Lighting
    • Camera Operating
    • AC's & DIT's
    • Grip & Rigging
    • Visual Effects Cinematography
    • Grading, DI and Telecine
    • Students and New Filmmakers
    • Cameras Systems and Formats
    • Lenses & Lens Accessories
    • Camera Accessories & Tools
    • Film Stocks & Processing
    • Books for the Cinematographer
    • Cinematographers
    • In Production
    • On Screen
    • Cine Marketplace
    • Business Practices
    • Jobs, Resumes, and Reels
    • Please Critique My Work
    • Regional Cinematography Groups
  • Not Cinematography
    • Producing
    • Directing
    • Sound
    • Editing
    • Off-Topic
    • Forum Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


My Gear


Specialties

Found 1 result

  1. Hi Guys. I'm testing the PL Mount on the Sony F55 (v2 firmware). I have changed the Lens Interface to 'Type C' and mounted a Cooke Mini S4/i (or Panchro). The Data appears on the monitor but it is using Metric Values. As nearly all PL lens have imperial distance marks this serves no purpose for me. I can't find a menu setting to change this. Does anyone know of a menu setting or a firmware update to change this? Many Thanks, Darren.
×
×
  • Create New...