Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'odyssey7q'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cinematography Forums
    • General Discussion
    • News & Press Releases
    • Lighting
    • Camera Operating
    • AC's & DIT's
    • Grip & Rigging
    • Visual Effects Cinematography
    • Grading, DI and Telecine
    • Students and New Filmmakers
    • Cameras Systems and Formats
    • Lenses & Lens Accessories
    • Camera Accessories & Tools
    • Film Stocks & Processing
    • Books for the Cinematographer
    • Cinematographers
    • In Production
    • On Screen
    • Cine Marketplace
    • Business Practices
    • Jobs, Resumes, and Reels
    • Please Critique My Work
    • Regional Cinematography Groups
  • Not Cinematography
    • Producing
    • Directing
    • Sound
    • Editing
    • Off-Topic
    • Forum Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


My Gear


Specialties

Found 1 result

  1. I'm using an arri alexa, recording to Odyssey 7Q, Raw. Connected by sdi cable which from my understanding should be giving embedded audio. I see the levels at the top right of the 7q when I'm recording. Later, once it's brought in, in each arri raw folder there is an accompying .Wav file. But when I check that file there are no .wav forms present. There arn't a lot of audio setting options on the 7Q, not sure why I'm not getting it. Any ideas?
×
×
  • Create New...