Jump to content
Dimitrios Koukas

Anyone experienced this before?

Recommended Posts

Hi,

As you well know from my previous posts I am not doing very well in explainning things :) ,

I am just having a weird green frame bug in my timeline and both in my rendered material, but not in trimmer window, or from an external player like VLC, when I am playng the file.

Only happens when in timeline and after exporting the material.

It was shot with Sony XDCAM and files were grabbed for FCP (.mov) and then converted back to MXF.

The production company have re-writed/formated the blu-rays !! so now this is all I ve got to work.post-8298-0-02964500-1295545295.jpg

post-8298-0-78174000-1295545327.jpg

Any help would be appreciated.

I ve tried in Vegas 8.0, 9.0 and 10.0 but with no results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Metropolis Post



    Abel Cine



    Wooden Camera



    Rig Wheels Passport



    Broadcast Solutions Inc



    Paralinx LLC



    G-Force Grips



    Tai Audio



    FJS International



    Ritter Battery



    Just Cinema Gear



    Gamma Ray Digital Inc



    CineLab



    Glidecam



    Visual Products



    New Pro Video - New and Used Equipment



    Media Blackout - Custom Cables and AKS



    Serious Gear


×
×
  • Create New...