Jump to content
Sign in to follow this  
Guest bambare Qoro

hpx500 x2 same settings / menu

Recommended Posts

Guest bambare Qoro

i have x2 HPX500 i did shot from both camera with same setting/scene file/ iso/ zoom / light / wbalance / bbalance / lense and one has a noise and diferent color ... whats the problem with the second part of video matrix dies ? or something other problem any one have an idea ?

http://youtu.be/wcMDBRJGS7I watch in HQ please, at 0:06 is 2nd part ( bad camera )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  


  • Abel Cine



    Rig Wheels Passport



    Gamma Ray Digital Inc



    Glidecam



    Just Cinema Gear



    Wooden Camera



    Paralinx LLC



    Serious Gear



    Tai Audio



    FJS International



    Broadcast Solutions Inc



    The Original Slider



    G-Force Grips



    Metropolis Post



    Visual Products



    Media Blackout - Custom Cables and AKS



    Ritter Battery



    CineLab



    New Pro Video - New and Used Equipment


    Cinematography Books and Gear
×
×
  • Create New...