Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'film loading'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cinematography Forums
    • General Discussion
    • News & Press Releases
    • Lighting
    • Camera Operating
    • AC's & DIT's
    • Grip & Rigging
    • Visual Effects Cinematography
    • Grading, DI and Telecine
    • Students and New Filmmakers
    • Cameras Systems and Formats
    • Lenses & Lens Accessories
    • Camera Accessories & Tools
    • Film Stocks & Processing
    • Books for the Cinematographer
    • Cinematographers
    • In Production / Behind the Scenes
    • On Screen / Reviews & Observations
    • Cine Marketplace
    • Business Practices
    • Jobs, Resumes, and Reels
    • Please Critique My Work
    • Regional Cinematography Groups
  • Not Cinematography
    • Producing
    • Directing
    • Sound
    • Editing
    • Off-Topic
    • Forum Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


My Gear


Specialties

Found 1 result

  1. Hi group, Just did some more research on the K-3 (mine is still stuck at customs, should arrive next week...). I found out that one main problem with the K-3 is that the loop formers retract when the spring loaded plunger is pressed (to check if the film runs smoothly), but they will return into position (squeezing the film) when the plunger is released and only retract (=open) again when the door presses against the plunger. So the loops might be gone bad. I refrain from disassembling the camera (seen it on YouTube: no way I'll attempt that). I also refrain from simply hacking off
×
×
  • Create New...