Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Cinema C300'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cinematography Forums
    • General Discussion
    • News & Press Releases
    • Lighting
    • Camera Operating
    • AC's & DIT's
    • Grip & Rigging
    • Visual Effects Cinematography
    • Grading, DI and Telecine
    • Students and New Filmmakers
    • Cameras Systems and Formats
    • Lenses & Lens Accessories
    • Camera Accessories & Tools
    • Film Stocks & Processing
    • Books for the Cinematographer
    • Cinematographers
    • In Production
    • On Screen
    • Cine Marketplace
    • Business Practices
    • Jobs, Resumes, and Reels
    • Please Critique My Work
    • Regional Cinematography Groups
  • Not Cinematography
    • Producing
    • Directing
    • Sound
    • Editing
    • Off-Topic
    • Forum Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


My Gear


Specialties

Found 1 result

  1. Has anyone experienced this??? We have two C300's (one PL the other EF) where the cameras resets itself, and loses all of the custom settings loaded onto the camera. I've found (through vigorous searching, frustration, beating my head against the wall, then finally reading the Op Manual) that the cameras internal battery charges every time that it is plugged into house power, but our C300's are rarely plugged into house power!!! So My ultimate question of the day is: Other than keeping the cameras hooked up to house power, what would YOU do?
×
×
  • Create New...