Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'recover'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cinematography Forums
    • General Discussion
    • News & Press Releases
    • Lighting
    • Camera Operating
    • AC's & DIT's
    • Grip & Rigging
    • Visual Effects Cinematography
    • Grading, DI and Telecine
    • Students and New Filmmakers
    • Cameras Systems and Formats
    • Lenses & Lens Accessories
    • Camera Accessories & Tools
    • Film Stocks & Processing
    • Books for the Cinematographer
    • Cinematographers
    • In Production / Behind the Scenes
    • On Screen / Reviews & Observations
    • Cine Marketplace
    • Business Practices
    • Jobs, Resumes, and Reels
    • Please Critique My Work
    • Regional Cinematography Groups
  • Not Cinematography
    • Producing
    • Directing
    • Sound
    • Editing
    • Off-Topic
    • Forum Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


My Gear


Specialties

Found 1 result

  1. I wanted to share a problem I recently encountered on a feature I shot in May/June of 2017. This website is a great resource to search for solutions to film specific problems and I feel my experience with G Drives, partition maps, formatting, and Red Undead can help others who may end up in the same situation. I will go in depth on what I learned and end with a simple tutorial on how to fix the problem. Detailed Story The production I was shooting decided to have post-production be a Windows OS based workflow. Per usual, I checked in with the post-team to figure out their OS and togeth
×
×
  • Create New...