Jump to content

LUNGELO MDLALOSE

Basic Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Occupation
    Cinematographer
  1. Thanks for that and I'am sorry about the CAPS.But I have to say that it does make sense to discuses mood and pace as one subject in a sence. The focal length how does that work as a tool to amplify the narrative. and can I acess this when shooting on the DVX 100A.
  2. WELL I SHOT A COMEDY FOR MY LAST PROJECT WHICH WAS ABOUT GLORIAPHOB(A PERSON WHO IS AFRIDA OF GOING OUTSIDE AND AN OVERLY CAUTIONS DILIVARY GUY. I OUR FINAL PRESENTION ONE OF THE PANNEL MEMBERS COMMENTED ON MY CINEMATOGRAPHY SAYING THAT I DID NOT AMPLIFY THE NARRATIVE WHICH THEN MENT THAT COVER THE COMEDY WITH MY SHOT SELECTION. BUT I PRE-PRODUCTION MEETINGS ME AND MY DIRECTOR WENT OVER THE SHOT LIST AND AGREED THAT THE SHOT YHAT WE HAD DESINGED TOLD THE STORY. BUT NOW THINKING ABOUT IT AFTER THAT COMMENT I ALSO FEL THAT AS A CAMERA MAN IT IS NOT ENOUGH TO JUST TELL THE STORY BUT YOU NEED TO PUSH THE STORY. AND THIS IS WHAT I'M TRYING TO FIGURE OUT RIGHT NOW "HOW DO I PUSH THE NARRATIVE FROM BEING JUST A STORY AND MAKE IT A MOVIE AS A LIGHTING CAMERA MAN?
  3. MY NAME IS LUNGELO "BOYBOOGIE" MDLALOSE AND IAM A 2ND YEAR STUDENT OF CINEMATOGRPAHY. WE CURRENTLY SCHEDULED FOR 2ND TERM IN OUR SCHOOL TIMES TABLE AND WE ARE GOING TO BE PLACED IN CHALLANGE CREWS FOR THIS TERM. MY PROBLEM IS THAT I FEEL THAT I'M NOT ASKING THE RIGHT QUESTIONS TO MY DIRECTOR. SO IF ANYONE HAS DEALT WITH MY PROBLEM PLEASE GIVE ME TIPS ON WHAT ARE THE QUESTIONS THAT I NEED TO BE ASKING TO BRING THE SCRIPT TO LIFE WITH MY IMAGES.
×
×
  • Create New...