Jump to content
Sign in to follow this  
Chris Burke

No video out via Intensity Shuttle Pro USB/resolve

Recommended Posts

I am on a macbook pro 13 inch 9.2 running 10.11.6, 16 gigs ram, resolve 14.2.1. I get no video out despite checking all setting. I get video out with other programs like FCP 7. I also get video out when I boot the computer with Intensity connected, I get a Blackmagic splash screen. Kinda ironic that it doesn't work with same vendor hardware/ software. Anybody have a similar experience and fix??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you told Resolve to use the Shuttle? When I installed my internal mini-monitor, I think I had to go into the preferences and check a box.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, went into the setting and chose Intensity several times. Like I said before, it works fine with other programs and I do have a splash screen. I wonder if it has something to do with a software conflict.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  


  • Visual Products



    Wooden Camera



    Glidecam



    Media Blackout - Custom Cables and AKS



    CineLab



    Gamma Ray Digital Inc



    Broadcast Solutions Inc



    Tai Audio



    Ritter Battery



    Paralinx LLC



    Rig Wheels Passport



    Serious Gear



    Abel Cine



    New Pro Video - New and Used Equipment



    Metropolis Post


×
×
  • Create New...